O meni

Betka Šuhel Mikolič, mentorica nastopanja v javnosti, radijska in televizijska voditeljica, gostujoča predavateljica na poslovnih šolah, voditeljica in organizatorka dogodkov ter strokovnjakinja za odnose z javnostmi, s 25-letnimi medijskimi in komunikacijskimi izkušnjami.

Betka-Suhel-Mikolic-close-up

V vlogi voditeljice radijskih programov sem se 20 let kalila na Radiu Slovenija, Radiu Maribor, Radiu Celje, Radiu Dur, Poslovnem valu, Radiu Šmarje in na Radiu HIT, kjer sem bila 9 let v rednem delovnem razmerju tudi v vlogi vodje službe za odnose z javnostmi in vodja različnih projektov. 12 let sem preživela pred televizijskimi kamerami športnega, mladinskega in razvedrilnega programa Televizije Slovenije in v studiu POP TV, kjer sem bila avtorica in voditeljica odmevne oddaje Med prijatelji.

Odnose z javnostmi, ki vključujejo postavitev strategije in izvedbo komunikacijskih aktivnosti, projektno opravljam za prek 20 slovenskih in tujih podjetij letno.

Organizacijsko taktirko sem držala v rokah že na 65 večjih dogodkih (od 150 do 3000 ljudi) in 180 manjših (do 150 ljudi). Kot moderatorka sem nastopila na več kot 2500 javnih dogodkih.

Sem izvajalka izobraževanj za radijske in televizijske voditelje ter javne govorce ter gostujoča predavateljica na kongresih in poslovnih šolah, med njimi na Visoki šoli za trajnostni turizem, Inštitutu in akademiji za multimedije in Fakulteti za multimedije v okviru predmeta Multimedijski praktikum in soavtorica učbenika Multimedijski praktikum. Sooblikovala sem tudi nacionalni katalog standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo napovedovalec – moderator.
Uredniško in kreativno sem vodila več tiskanih publikacij, med njimi: Špas ekskluziv (lifestyle revija), Urša Drofenik Couture (lifestyle katalog), Sunny magazine (lifestyle revija), P&S Capital (poslovna predstavitvena brošura).

Preberi biografijo

Vse pravice: Betka Šuhel Mikolič

top